KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 20 januari 2009

Du kommer väl ihåg vår månadsutmaning?

Så var det dags att påminna om månadens utmaning, sponsrad av Scraplyckan. Temat på månadens utmaning är LYCKA, och det är upp till dig hur du tolkar ordet LYCKA. Mer om utmaningen och vår sponsor Scraplyckan kan du läsa här. Som en liten inspiration har teamet skapat några kort att njuta av!

1. Twister

Här inspirerades jag av ordet LYCKA, och den underbara stämplen från sponsorpaketet. Här har jag endast lagt till den handskrivna texten och en liten brads till blommitten.2. Fialisan

Här kommer mitt andra kort från sponsorpaketet, och allt på kortet är från det paketet utom dymon. Det är ett grattis till körkortet-kort, och vem minns inte vilken lycka det var att få körkort! Bilen är utklippt från det mönstrade pappret som var med i paketet och även route 66-skylten. Tårtpappret är chalkat med chestnut roan. Punchinella saknas ju sällan på mina kort och detta blev inget undantag då det faktiskt punchinella i paketet!3. DesignAnnique

Ett riktigt lycka-kort att ge till någon man tycker riktigt mycket om! Ett ganska enkelt och snabbgjort kort, men det är inte fel det heller. :-) Den lilla kerub-charmen tycker jag själv är så söt där han hänger och dinglar i blomman och skjuter kärlekspilar på igelkottarna.

Hur inspireras du av ordet LYCKA? Visa oss ditt bidrag i vårt galleri så alla får njuta av ditt vackra kort!

Som vanligt under månadsutmaningarna får du endast bidra med ett kort och det får inte vara med i någon annan tävling. Sista dag att ladda upp ditt bidrag är lördag den 31/1-2009.

Inga kommentarer: