KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


söndag 11 januari 2009

KiF Nyheter!!!

Vi på KiF hoppas att er jul varit mysig och att ert år börjat bra. Efter att ha haft lite ledigt börjar teamet göra sig klart för ännu ett KiF-år med många härliga utmaningar. Och så här inför ett nytt år har vi gjort om lite.

Istället för tre bloggutmaningar och knappt några forumutmaningar alls, så kommer vi att ha en bloggutmaning och en forumutmaning per vecka. Vi inför även slutdatum för våra utmaningar som presenteras i samband med varje ny utmaning.

Varje utmaning kommer även att ha sin egen utmaningskod som ska skrivas in under 'Nyckelord' inne i galleriet i samband med att ni laddar upp ert alster. Denna kod kommer precis som slutdatumet att anges i samband med varje ny utmaning.

Du deltar genom att ladda upp dina alster i vårt utmaningsgalleri, varje utmaning har sin egen kategori. Kom ihåg, du får delta med mer än ett kort i våra veckoutmaningar!

Bloggen:

När du har laddat upp ditt alster i galleriet kilar du tillbaka till bloggen och lämnar en kommentar i den utmaning/de utmaningarna du valt att delta i, tillsammans med en länk till ditt kort i galleriet. Och vi vill att ni använder en speciell kod som ser ut så här:

Genom att använda er av den koden så får vi en klickbar direktlänk till just ditt kort ifrån bloggens kommentarsektion. Tyvärr kunde bloggen inte visa texten i vanlig text utan vi var tvungna att göra en bild på den, därför måste du skriva av den översta texten istället för att kunna kopiera den.

Det du ska sätta in där det står "adress" hittar du lättast genom att gå till det album ditt kort ligger i. Klicka på ditt kort så du får upp det lite större. HÖGERklicka nu på bilden av kortet och välj Egenskaper. Där finns en rad som heter något i stil med adress, länk, url eller något sånt och efter den står en lång rad som börjar med just http://www.kortifokus.se/galleri... klicka med musen på denna och tryck sedan på CTRL och A samtidigt. Nu ska hela raden färgas. Tryck då på CTRL och C så kopierar du adressen till kortet. Nu är det dags att gå tillbaka in i bloggen och lägga in raden istället för adress i koden. Då använder du CTRL och V för att lätt klistra in texten när du står på rätt ställe i texten.

Forumet:

Även här vill vi att ni anger en utmaningskod under 'Nyckerord' inne i galleriet vid uppladdning av era alster. Den koden som alltså anges i samband med respektive forumutmaning. När du har laddat upp ditt alster i galleriet kilar du tillbaka in i forumet och laddar upp ditt alster i respektive utmaningstråd.

Månadsutmaningarna:

Varje månadsutmaning har ett sista datum som anges i samband med varje ny utmaning i bloggen. Det är ett bidrag per person som gäller och ditt bidrag laddar du upp i vårt galleri. Då våra månadsutmaningar är sponsrade av olika företag inom kort- & scrapbooking branchen så är mapparna i galleriet döpta efter våra respektive sponsorer.
Om inget annat angivits i samband med varje ny månadsutmaning, är det fritt fram att ladda upp sitt bidrag i sin blogg eller liknande. Vi vill dock att kortet skall vara unikt, skapad för och utifrån vår utmaning. Kortet ska alltså inte ha visats förr eller delta/deltagit i några andra tävlingar!

Övrig info:

Om du har problem med galleriet eller om du hellre vill maila oss ditt/dina alster (gäller alla utmaningar), kan du maila oss på kortifokus@live.se

/Vi i KiF-teamet

Inga kommentarer: