KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


lördag 31 januari 2009

Sista chansen - månadsutmaningen för januari!

Så var det dags att påminna om månadens utmaning, sponsrad av Scraplyckan. Temat på månadens utmaning är LYCKA, och det är upp till dig hur du tolkar ordet LYCKA. Mer om utmaningen och vår sponsor Scraplyckan kan du läsa här. Som en liten inspiration har teamet skapat några kort att njuta av!

1. Agneta

Det är ett grått kort, med glansigt mönsterpapper och en stämpel från Stampsmith på glossigt papper. Gröna paljetter och rosa pärlor ramar in Mairlyn. Hon ser så lycklig ut (en chimär kanske....) och jag blir glad av denna klassiska pose. Plus att färgen påminner mig om våren som oxå gör mig glad. Snart är det vår.....2. Pippin

Lycka är för mig att vara två. Brun cardstock, stämpel från Sarah Kay målad med akvarellpennor, blommor med lite bling, ett hjärta av punchinella inramad med pärlfloss och med en hjärtcharm, lite organzaband. Texten är rubons.Du har på dig till midnatt i dag att ladda upp ditt kort så skynda till galleriet!

1 kommentar:

Tussilago sa...

När och hur får vi veta resultatet av januari månads tävling??