KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 24 februari 2009

KiFv9B - Explosion Kort

*** English version at the end of this publication***

Veckans bloggutmaning är att göra ett Explosion Card.
Här hittar du artikeln om hur Maria/Tootsie gjorde sitt explosion kort.
Gör ett kort som du laddar upp i galleriet. Du har fram till och med 8:de mars på dig att skapa ett eller flera kort till denna utmaning.OBS! Ange nyckelordskoden KiFv9B när du laddar upp ditt/dina kort i galleriet.

Så inspiration från teamet:

1.Tootsie

Det ena kortet gjorde jag till min svärfar när han fyllde år. Det uppskattades då det var lite annorlunda jämfört med vad han brukar få :)2. Sayurii

Jag valde att göra mitt kort i rosa och grönt, lite våriga färger så där medan jag längtar efter att vintern ska ta slut. Dekorerade enbart med massa blommor och några rubons. Har inte skrivit någon hälsning eller så i kortet ännu, då jag inte vet vad jag ska ha det till. Det här kortet passar perfekt när man vill dölja sin hälsning eller om man har mycket att skriva!

UtsidaInsida3. Pixelit

Ja detta var superkul!!Me like a lot. Jag brukar ofta tycka det är trixigt med specialvikningar och därför gör jag ibland ett kort av spillbitar för att testa först,ifall jag gör något fel.Så även med detta,men det gick så bra,så det blev liksom rätt(?).Märkligt det där. Papperen är ifrån BG och papperet på den lilla fyrkanten är okänt märke.Brad också okänt märke. Rubons inuti och de är från Hamblys. Diecutsen från Daisy D´s romance set som är väääldigt gammalt. Bling från Cofm.


UtsidaInsida4. petra/peu

Trevlig vikning och ganska snabbtillverkat kort. Har använt mej av ljusblå cardstock, mönstrat papper från MME. Stämpeln är en clearstamp från Penny black som jag har färglagt med distresser direkt på cardstocken. Textstämplarna kommer från samma clearstampset. Prickigt organzaband, brads och pärlhatt från Apidae. När jag vek överdelen fick jag en minnesbild av en lek man gjorde på skolgården som barn, vet inte vad det heter, men man räknade och pekade på en färg och sen vecklade man ut pappret och där stod t ex "du är söt". Därför stämplade jag insidan med textstämplar från Panduro.

UtsidaInsida

5. Nita

Jag använde vit kortbas som jag inkade med rosa stämpeldyna. Satte på pappersspets som jag också inkat med rosa stämpeldyna, skar fyrkantiga pappersbitar i 3 olika storlekar(9, 10 och 15 cm) Den biten som mäter 15x15cm vek jag ihop så det blir som på instruktionsvideon(nästan lite som origami;-) stansade hål för bradsen och rosa bandet och satte dit. Jag använde min instant setter för att stansa hål. Stansade ut 2 hjärtan med min quickutz handtool, inkade kanterna på dem med rosa stämpeldyna och satte dit halvpärlor(1 på varje hjärta), limmade dit ett av dem och satte det andra på 3d-kudde. Färdigt;-)*** English version ***
For this weeks blog challenge we want you to make an Explosion Card . You have until march 8 to complete this challenge and you upload your card/cards in our gallery.
IMPORTANT!!! Keyword for this challenge is KiFv9B, so don´t forget to write it in when uploading your card/cards.

1 kommentar:

Tussilago sa...

Här kommer mitt explosionskort.
Mitt kort