KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


lördag 28 februari 2009

Sista chansen - månadsutmaningen för februari!

*** English version at the end of this publication***

Idag är sista chansen att delta i februari månads månadsutmaning, sponsrad av Scrapgalen. Läs om månadsutmaningen här och ila sedan till ditt pysselbord och skapa ett härligt kort som du laddar upp i vårt galleri!

Teamets inspirationsalster:

1. Pannika

Det här pappret gillade jag jättemycket. Det har en lite gammaldags stil över sig. Jag ville inte dela av det helt utan använde mig av det vågiga bandet som avdelare. Uddkanten är prickigt papper med sammetskänsla jag klippte till i lagom bit. Hjärtanen är QK som jag dekorerat med lite guldglitter. På stämpeln har jag guldglitter på kronan och på skärpet även om det syns dåligt på bilden.2. Pixelit

Jaaa,vad kan jag säga?? Som vanligt så började jag bra,men sen tog kortet över. Vääldigt fri tolkning blidde det till slut..Tog bort o flyttade o så blev det såhär.
Ängeln är blingad vid vingar och gloria och har crackle accent på håret. En bit band som det står amor vincit omnia på, och visst betyder det Kärleken övervinner allt om jag minns rätt? Filtband från Queen&co, stjärnband av okänt märke och så ett litet dekorgem. Bling som egentligen såldes som bling till mobiltelefon, men jag klipper så glatt sönder det och använder.. hihi.. allt chalkat med min favvo, dark brown. För att jag ska använda någon annan färg krävs nog att jag får en annan färg, för när jag handlar så handlar jag alltid denna färg*s*3. Sayurii

Skissen var rolig att följa, även om kortet ändå gjorde som det ville när jag väl satte igång. Till exempel har jag bytt ut ovalen mot en cirkel, tre texter mot en + dekos, och så har jag flyttat på diverse grejor! Min favoritfärg är rosa och jag älskar kombinationen av rosa med rött, så det fick det bli! Textstämpeln är embossad med rödglittrigt pulver!NU är det dags att skapa ett kort! Visa oss i vårt galleri, du måste ladda upp ditt kort senast vid midnatt i natt, den 28 februari! Som vanligt får du bara delta i utmaningen med ett kort, det ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar. Ta nu chansen att vinna ett fint pris från vår sponsor Scrapgalen!

*** English version ***
Now it's time to create your card, it has to be uploaded in our
gallery tonight! As usual you can participate with just one card, it has to be done for this challenge only and should not appear in any other contest.

1 kommentar:

Eva J sa...

Har jag missat vem som vann januari månadsutmaning, eller är det inte klart?