KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 17 mars 2009

Månadsutmaningen

*** English version at the end of this publication***

Du kommer väl ihåg månadens månadsutmaning, sponsrad av Cards of Maria Cards n' scrap. Mer om utmaningen och den läckra skissen kan du läsa HÄR!

Som vanligt bjuder vi även på lite inspiration från vårt designteam:

1. Agneta

För att lyfta fram den vackra blomman fäste jag lite punchinella bakom. Halvpärlorna som kommer i olika storlekar och är självhäftande är underbara att leka med. Här har jag satt dem i en cirkelform och visar alla 4 storlekar. Dessa finns så klart i många olika färger, men de svagt turkosskimriga föll mig i smaken på en gång. Stämpeln som är från Cards of Maria är färglagd med torrchalks för att få ett mjukare intryck.



2. Pippin

Mitt kort till månadsutmaningen går i blått. har använt den fina hjärtstämpeln från Cards of Maria. Embossade den ena med rött och den andra i blått och maskade dem och klippte ut dem. Pappret i ovalen är från Basic Grey, änglapappret vet jag inte tillverkare på. Använt de fantastiska blommorna från Cards of Maria, samt de fina strasspärlorna på ett blått band. Textstämpeln är från October Stamps.



3. Fialisan

Mitt kort blev ett grattiskort till en 6-åring, ett väldigt passande motiv i den åldern är den lilla draken! Har stansat ut en ram med sizzix ram-die, och ett litet band under. "Knappen" är en filtknapp, och texten är utskuren med silhouetten. 6-an är Qk Tangerine.



4. Babbalalla

Jag och mannen väntar på en liten familjemedlem som ska komma till oss om några månader. Jag har gjort en framsida till en almanacka där vi skriver upp saker som vi ska göra och hitta på ex. barnmorsketider och andra träffar. Tänkte även använda den som en dagbok!
Försökte följa skissen och använda så "neutrala" färger som möjligt, då vi inte vet vad det är för kön på den lill* bebisen.



Visst kan man göra mycket fint utifrån skissen! Nu är vi nyfikna på DIN tolkning, visa oss i vårt galleri! Som vanligt får du bara delta i utmaningen med ett kort, det ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar. Senast tisdag 31 mars vill du att du laddar upp kortet i galleriet, så är du med och tävlar om en fin vinst från vår sponsor Cards of Maria Cards n' scrap!

*** English version ***
Today we remind you of our monthly challenge for February! The challenge is a sketch, read more about it HERE. Please also visit our sponsor
Cards of Maria Cards n' scrap.
As usual you can participate with just one card, it has to be done for this challenge only and should not appear in any other contest. Upload your card in our gallery before the end of 31 th of March.

Inga kommentarer: