KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


måndag 15 juni 2009

Du kommer väl ihåg vår månadsutmaning?

Så var det dags att återigen påminna om vår månadsutmaning, sponsrad av Brunkullan! Mer om månadens utmaning kan du läsa HÄR.

Nita:

Det tog ett tag innan jag fick idén att jag skulle göra ett kort i form av landskapet Jämtland, skrev ut en bild från nätet och konturklippte och ritade av den på dubbelvikt cardstock. Målade med promarkerpennor i blå och grön färg som Jämtlands flagga och nere i "gräset" målade jag några brunkullor för att anspegla på landskapsblomman. Chalkade kortkanterna med blå fluid chalk.
Pippin:

Ett kort där jag använt distresser ink pad till himlen och ängen. Jag har klippt ut ett fjäll på ett papper och maskat himlen och ängen. Satte på en blomma i rätt färger och dekorerade med ricrac. Bokstäverna är rub-ons.Hur tolkar du temat? Vad inspirerar dig i vår månadsutmaning? Visa oss genom att ladda upp ditt kort i mappen för månadens utmaning i vårt galleri så är du med och tävlar om ett fint pris från Brunkullan! Som vanligt får du bara delta i utmaningen med ett kort, det ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar. Du har fram till 30/6 på dig att skapa ditt bidrag! Lycka till!

***In English***
Today we bring you some more inspiration for the challege of June! Read more about the challenge HERE. As usual you can participate with just one card, it has to be done for this challenge only and should not appear in any other contest. Upload your card in our gallery before midnight on the 30 th of June. Good luck!

Inga kommentarer: