KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 2 juni 2009

Månadens företag juni: Brunkullan

Så var det dags för ännu en månadsutmaning och den här månaden sponsras vinsten av Brunkullan, en jämtlandsbaserad scrapbutik med både fysisk butik och webshop. Hur Brunkullan hittar du såväl basmaterial som härliga dekorationer, stämplar och mycket mycket mer.

Månadens utmaning har temat Jämtland, vi ska inspireras av Jämtlandsflaggan och det som färgerna symboliserar; den stora blå himlen över Jämtland, de snöklädda vita fjällen och de gröna ängarna och skogarna! Tolkningen är fri och det är du som bestämmer vad du vill ta fasta på!

För den som inte känner till Jämtlands flagga så ser den ut så här:Så här har några av teamets medlemmar tolkat utmaningen:

Pippin:

Här är mitt kort till månadsutmaningen. Jag kunde inte låta blir att göra ett kort med landskap, när kriterierna var sådana. Blå himmel, snöiga berg, gröna ängar och skog, och sen en älv som rinner rakt igenom, det är Jämtland det. Och sedan en brunkulla som fond, Jämtlands landskapsblomma. Granarna är stämplade, brunkullan målad med Tombows, himlen och bergen duttade med Distress ink pads, och ängen med torrchalks. Bladen runt kortet är stämplade med stämpel från Laura Ashley.Pingvinmamman:

Ett mycket enkelt kort med grön bas och slarvrivet mulberrypapper, himlen är oskyldigt blå men inte alldeles jämn, och blå text på vit bas där jag inte kunde låta bli att göra en ordlek. Har sen använt blå chalk, rikligt och fluffigt som molnen.Hur tolkar du temat? Vad inspirerar dig i vår månadsutmaning? Visa oss genom att ladda upp ditt kort i mappen för månadens utmaning i vårt galleri så är du med och tävlar om ett fint pris från Brunkullan! Som vanligt får du bara delta i utmaningen med ett kort, det ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar. Du ahr fram till 30/6 på dig att skapa ditt bidrag! Lycka till!

***In English***
Today we bring you the new challege for this month! You should be inspired by the flag of Jämtland, a part of Sweden with it's own flag. The colors on the flag represent the sky, the mounains with the snow and the green forest. As usual you can participate with just one card, it has to be done for this challenge only and should not appear in any other contest. Upload your card in our gallery before midnight on the 30 th of June. Good luck!

Inga kommentarer: