KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


måndag 1 juni 2009

Välkomna!

Välkommen till den "nya" Kort i Fokus-bloggen! Utseendet är det samma även om det den senaste tiden har gjorts lite smygändringar, men innehållet kommer vara helt annorlunda. Vi har en tid haft två utmaningar i veckan, en i bloggen och en i forumet, där man har fått skapa sitt alster på tid och sen ladda upp det i galleriet och länka. Vi har förstått att många tyckt det var jobbigt så nu gör vi om allt! :-)

Från och med den här månaden börjar vi med teman månadsvis och vi kommer under månaden ha ett antal artiklar med inspirationsalster knutna till. Till artiklarna hör utmaningar att skapa med det artikeln handlar om, det är fria tolkningar som gäller - det viktiga är kreativiteten! De färdiga alstrena laddas upp i den egna bloggen, och sen länkar man i kommentaren till sin blogg så alla kan få njuta av det vackra kortet. Har man ingen blogg går det fortfarande bra att ladda upp i vårt galleri och länka dit och vi hoppas att även de som väljer att länka till sin blogg kan tänka sig att ladda upp i galleriet så det blir det inspirationsgalleri vi tänkt oss! Ibland kommer det finnas priser knutna till utmaningarna och då finns det tidsgränser för att få delta i tävlingen/utlottningen, i övrigt är det fritt att skapa efter vilken utmaning man vill. Och då och då kan det hända att vi gör nedslag bland allt fint som skapas och visar upp något lite extra i bloggen...

Månadsutmaningarna kommer fortsätta som tidigare, med pris varje månad.

Idag ska vi även presentera en liten blog candy, eller bloggodis som det har börjat kallas på svengelska. Skriv om Kort i Fokus och vår nyordning i din blogg, länka till oss och visa upp den här bilden:

Kom sedan tillbaka hit till vår blogg och berätta att du länkat till oss så deltar du i en utlottning av två fina vinster. Apidae/Sykompaniet och Cards of Maria sponsrar med varsin vinst i utlottningen, så det finns dubbla chanser att vinna! Senast 30 juni måste du göra din kommentar för att vara med i utlottningen.

Till sist i detta inlägg ska vi självklart avslöja juni månads tema också! Temat blir den här gången

Färgläggningstekniker

och vi hoppas att det ska ge massor av inspiration under månaden!

Tveka inte att höra av dig, både ros och ris är välkommet. Kommentera här eller maila oss på kortifokus@gmail.com.

Återigen, välkommen till nya Kort i Fokus!

***Short version in English***
Welcome to Cards in Focis! We are doing some changes in the way we have our challenges. Instead of having two challenges each week, one in the blog and one in the forum, we will have a theme for each month. We will show different things and have challenges to them, but you don't have to use the code anymore to show your card, you just upload it in your blog and link to it in a comment to the original post with the challenge. This month the theme will be coloring techniques. The monthly challenge will be as it has been all the time. We hope you will enjoy our new blog!

8 kommentarer:

magda sa...

nu har jag länkat hit från min blogg!!
verkar vara spännande saker på gång :)

Tussilago sa...

Jag har berättat om era nyheter på min blogg!!
http://cardsbytussilago.blogspot.com/2009/06/kort-i-fokus.html

Flodissan sa...

Kul med teman, hoppas få mycket inspiration här även fortsättningsvis! Självklart vill man ha en chans på bloggodis, så jag har länkat till er från min blogg!

Lycka till med nyordningen! =)

Sindra sa...

Nu har jag länkat till Kort i Fokus och berättat om alla spännande nyheter. Hoppas givetvis på tur också :)

Tuffa sa...

Nu har jag berättat om era nyheter på min blogg och länkat till era nya intresseant och inspirerande sidor.
www.tuffaskort.blogspot.com

Pyssellina sa...

Nu har jag också skrivit om och länkat till er i min blogg.

Maskan sa...

Jag är gärna med och tar en lott!

Har gjort lite reklam för Kort i Fokus på min blogg! (Länkat också förstås!)

http://maskanspyssel.blogspot.com/2009/06/nya-kort-i-fokus.html

Hobbydraken sa...

Nu har jag sammanfattat era nyheter i min blogg, spännande saker på G. Kul med månadsteman :-)

http://dragonheart66.bloggsida.se/scrapbooking/bloggcandy-scrapbooking/kort-i-fokus