KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


måndag 6 juli 2009

Månadens utmaning!

Så vill vi passa på att påminna om vår juliutmaning, sponsrad av House of Inspiration. Temat är SOMMAR och hur du tolkar det är upp till dig, men vi vill se ditt alster i vårt galleri senast 31/7 2009!

Som vanligt får ni lite inspiration från designteamet!

NetteR:

Jag har gjort ett enkelt sommarkort eftersom jag på sommaren verkar göra mer enkla kort än övriga tiden på året :-)
Allt material är från House of Inspiration utom cardstocken och orange chalks.
Pingvinmamman:

Kom plötsligt ihåg en härlig sommarvisa vi sjöng i grundskolan, "maskros och tjärdoft" tror jag den heter. Har skrivit en del av texten runt kortet två varv som en ram, målat en blomma i chipboard som jag gjort själv (med hjälp av min QK Revolution) i gul akrylfärg och satte i mittren. En nyckelpiga flyger över kortet som en extra färgklick.Elisabet:

Jag har gjort ett diamantkort, med vit cardstock som grund. Jag har satt fast papper från Maja Design i mitten och mossgrön cardstock på sidorna. Blomman är en stämpel, liksom fjärilen. Texten är utstansad i dymon och blad samt myran är utstansade med cuttlebugen.Medan du funderar på DIN tolkning av temat SOMMAR så passa på att kika in i House of Inspirations webbutik för härliga nya saker att inspireras av!

***Short version in English***
Today we bring you some new inspiration for our monthly theme. The theme this month is SUMMER and while you are think about how to interpret that oine we suggest that you take a virtual trip to the webshop of our sponsor, House of Inspiration.

3 kommentarer:

annkan sa...

Fina allihopa!!

Myran sa...

Det är första gången jag tittar in hr, så jag hoppas att jag gör rätt!
mitt kort hittar du här

Kif / CiF sa...

Myran: Just till månadsutmaningarna räcker det med att lägga dem i galleriet, men det var mycket trevligt att du länkade här också! Det är så roligt att se korten börja ticka in till vår utmaning nu i juli, vi ser verkligen fram mot att se allt fint som kommer!