KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 7 juli 2009

Vi vill ha dina bästa tips!

Vi efterlyser dina bästa tips för hur man ska kunna pyssla nu under sommar och semestertider! Vad har DU för tips och idéer? Hur gör du för att få med dig ditt pyssel när du ska ut och resa, åka till landet eller ta en tur ner till stranden? Tipsa oss genom att kommentera månadens första inlägg och berätta - vi kommer lotta fram en vinnare som får ett kortmakeripaket från Apidae/Sykompaniet!

1 kommentar:

Petraso sa...

Jag Brukar ha skissboken med och rita skisser skriva ner ideer och så brukar jag ha en arkivmapp och en del uppstämplade motiv och förr akvarellpennor och en aqua pensel men i år blir det towbow pennorna.... tar inte stor plats och kan till och med åka med till stranden.... Har i bland gjort projekt där det är mycket att klippa ut så då har jag med mig det och saxen