KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


torsdag 2 juli 2009

Ny månadsutmaning!

Så var det dags för ännu en ny månadsutmaning! Den här månaden har House of Inspiration sponsrat Kort i Fokus-bloggen med material till kort. House of Inspiration är en webbutik som har det mesta man kan önska sig, från vackra papper, dekorationer, band, färg och en egen stämpelkollektion till exklusiva handgjorda tavlor och kort för dig som söker det lilla extra. Passa också på att kika in i House of Inspirations blogg.

Sommar, sol och semester har vi redan konstaterat här i bloggen, så vad passar bättre än ett SOMMAR-tema? Gör alltså ett somrigt kort och ladda upp det i vårt galleri så är du med och tävlar om ett härligt pris från House of Inspiration!

Lite inspiration från designteamet:

Tootsie:

Cardstocken och blingbradsen är från mitt eget lager, annars är allt material från House of Inspiration. Det gröna mönsterarket är från Dream Street Papers - Dana Miron Designs. Härligt grönlime färgad - LOVE IT!!! :-) Kanterna på min lilla fyrkant har jag färgat in med distress ink.Pippin:

Här är ett kort med sommartema jag gjort. Vad kan sommaren mer vara än sol och bad! Att få ligga på stranden och lapa sol och sen svalka sig i havet. Stämplarna (badflickan och snäckorna) är från Panduro.DesignAnnique

Ett somrigt litet skjul med rosor i krukor utanför.. en lite gammeldags sommarkänsla med halvpärlor, pärlnål och chalkade kanter. Rosor finns i mängder hos House of Inspiration, tillsammans med en massa andra blommor för härlig sommarkänsla!Hur tolkar DU vårt sommartema? Ladda upp ditt bidrag i vårt galleri senast 31/7 2009 så är du med och tävlar om ett fint pris från House of Inspiration!


***Short version in English***
Today we bring you our new monthly challenge - this time with a theme. The theme is SUMMER, and we look forward to see your version! Upload your card in our gallery before midnight 31th of July 2009 to be enter the challenge and have the chance to win a wonderful prize från our sponsor, House of Inspiration!

Inga kommentarer: