KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 4 augusti 2009

Bröllop

Är det någon gång man behöver gratulationskort är det väl när man ska på bröllop! Och sällan står det så still, iaf i min (DesignAnniques) skalle som när jag ska göra det där superspeciella kortet till brudparet. Men här kommer lite härlig inspiration inför kommande bröllopskort!

Petra/Peu:

Ett bröllopskort jag gjort på beställning till ett skådespelande par som har en liten bäbis och som gifte sig borgerligt. Det var ungefär så mycket jag visste när jag gjorde kortet. Tyckte det var kul att använda lite otraditionella bröllopsfärger men har ändå försökt bibehålla en romantisk känsla med rosorna och med många röda hjärtan på papperet. "Brudparet" är en Magnoliastämpel och babyn från Stämbelboden. Färgläggning med distresser. Alfabet CB Olivia.NetteR:

Jag har gjort ett dubbelt pocketkort som bröllopskort eftersom jag hade en beställning på ett bröllopskort och att man gärna skulle kunna stoppa ett presentkort i kortet. Ett mycket praktiskt sätt att göra kort och present i ett!Det här kortet har jag gjort efter ett kort av en tjej på scrappiz-galleria. Blev så otroligt inspirerad så jag var tvungen att göra ett likadant kort. Så här blev mitt kort med utsida och insidan.Insidan:Fialisan:

Jag har gjort ett lite otraditionellt bröllopskort färgmässigt. Detta var ett beställningskort och brudparet hade valt färgen svart som tema på sitt bröllop. Jag har stämplat och embossat textmotivet med silverembossing, skrivit ut brudparets namn med min silhouette, lite blommor, tyll och chalkat kanterna med vit chalk. Så stjärnor såklart, mitt måste just nu :-)Visst gör väl också du bröllopskort? Visa oss så vi kan inspireras av dina kort! Ladda upp ditt kort i din blogg eller vårt galleri och länka till kortet i en kommentar.

***Short version in English***
Today we bring you some inspirational cards for weddings, a time for that very special card. We also want to se YOUR card, upload it in your blog or our gallery and make a comment with a link here.

2 kommentarer:

rebecka sa...

här är ett bröllopskort som jag har gjort för ett tag sen :)

magda sa...

Här kommer mitt senaste bröllopskort.
http://magdabloggen.blogspot.com/2009/08/brollop.html