KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 25 augusti 2009

Du minns väl vår utmaning, sponsrad av PRICKIFORM - företaget med de superhärliga damerna? I samband med släppet av höstens nya stämplar fick vi förmånen att skapa med dessa underbara tanter!

Fialisan
:

Denna gång blev kortet grönt. Jag har stämplat PRICKIFORMs små äpplen i bakgrunden samt motivet höstdam på cykel. Färglagt med promarkers. Har handmålat några swirls samt skrivit förhand.DesignAnnique:

Här vände jag upp och ner på skissen och lät den sneda biten och mattan bakom motivet bli en väg som bilen kör på. Det är en av det bästa sakerna med att jobba med skisser tycker jag - man kan vrida och vända på dem som man vill, det finns inga rätt eller fel!
Den här gången blev tanterna från PRICKIFORM lite färggladare, det är ett par tuffa tanter som ska ut och partaja när en av dem fyller år, och jag vet precis vem som ska få kortet och vem som ska få åka med mig och partaja när hon fyller år nu i höst :)
Den runda cirkeln och den "taggiga" saken fick bli några läckra blommor från Prima, för att göra kortet lite festligare eftersom det blev ett grattiskort.Tootsie:

Hade svårt för den här skissen men det är ju halva utmaningen med skisser etc. De är till för att utmana en (ler)
Har egentligen ingen tanke bakom kortet utan sparar eventuell text tills jag vet vad jag kan använda kortet till (person tillika tillfälle).Läs mer om utmaningen HÄR!

***Short version in English***
Today we bring you some more inspiration for our monthly challenge. Read more about it here.

Inga kommentarer: