KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


fredag 4 september 2009

Återanvända förpackningar

Det finns mycket fint man kan använda, DT-medlem Pippin berättar:

Det finns massor med jättefina förpackningar man kan använda vid korttillverkning. Påsar, omslag, wellpapp, bubbelplast mm. Använd hela förpackningen eller klipp ut delar. Sen är det upp till fantasin.

Här är lite olika typer av förpackningar:


Här har jag gjort ett kort till en man jag gjort med kvistpapper som cardstock och en påse från Prima där det legat clearstamps som mönstrat papper. Sen har jag duttat med stämpeldynan på bubbelplast och "stämplat" på påsen som jag klippt ut en kvadrat av. Stämplade också några swirls från Basic Grey. Bilden är från Graphic 45. Sedan dekorerat med en tag där jag stämplat och embossat "Grattis" och en blomma med skruvbrad i.Har du använt någon förpackning i ditt skapande på något sätt? Visa oss genom att ladda upp kortet i din blogg eller i vårt galleri och sen kommentera här med en länk!

***Short version in English***
Today we bring you some inspiration about using packages in your cardmaking.

1 kommentar:

Angelica sa...

Jag delade en makaronkartong i två o fick till två pennburkar: http://angelican.se/2009/08/29/altrad-makaronkartong/