KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


onsdag 2 september 2009

Dags för en ny månadsutmaning!

Så var det dags att presentera september månads sponsor - Familjekontoret! Familjekontoret är en webbutik med lite ovanligt sortiment och mycket väl värt ett besök. Utöver scrapbookingmaterial och andra saker till pyssel kan du även hitta kontorsmaterial. Familjekontoret har sponsrat teamet med material och vi är mycket glada att få visa upp deras saker i bloggen!

Månadens utmaning är en temautmaning, och temat den här månaden är BRY-SIG-OM-KORT, dvs sådana där kort man skickar till någon som behöver det lite extra. Det kan vara ett kryapådig-kort, ett grattis till nya jobbet-kort, ett du-törs!-kort som spark i rumpan, ett upp med hakan-kort eller vad som nu kan behövas.

Och som vanligt har teamet åstadkommit lite inspiration att kika på!

Petra/Peu:

Helt underbara papper och färgmässigt väl avvägda dekorationer från månadssponsorn Familjekontoret inspirerade mej att göra det här kortet. Textstämpeln som ingick i paketet kommer från Tingtura.Ingelapling:

Tänkte att kortet även ska passa till en kille, och det tycker jag att det gör. Bokstäverna till texten "du är" har jag tryckt ut från ett CB-alfabet som heter Curls and Swirls.
Stämpeln som kommer från Tingtura, har jag stämplat i en rosa färg och även chalkat med den samma. Det mönstrade pappret kommer från Ursus, och sen har jag användt en grön cardstock som kortbas! Blommor, brads, knappar mm från YouDo.Pippin:

Stämpeln är från Tingtura Design och de mönstrade pappren från Basic Grey Marrakech. Torrembossade det turkosa pappret med Fiskars och Cuttlebug.Nu är det dags att skapa kort till septembers utmaning! Som vanligt får du bara delta med ett kort, det ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i någon annan utmaning eller tävling. Ladda upp ditt kort i vårt galleri senast 30 september 2009 vid midnatt så är du med och tävlar om ett fint pris från Familjekontoret!

***Short version in English***
Today we bring you the new monthly challenge for September, sponsored by Familjekontoret. The theme is cards that care, like get well soon, cheer up and so on. As usual you can only participate with one card, it has to be made for this competition and cannot enter any other competition. Upload your card in our gallery before midnight 30th of September 2009 to be a part of the challenge!

Inga kommentarer: