KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


onsdag 9 september 2009

Mer kort av påsar, toarullar och tapetrester!

Designteamet har gnuggat sina geniknölar och gjort lite olika varianter på kort:

Pixelit berättar så här om sitt kort:

Jag valde att följa Nitas beskrivning på påskort nr 2 och så här blidde det.
Jag tog en cellofanpåse och gjorde om till ett kort med ficka. Syns lite dåligt eftersom den är genomskinlig, men jag har satt papper på båda sidorna, gjort hål upptill, vikt ner kanten och trätt organzaband genom. Klistrat ett ordspråk samt ett bokmärke och två vita hörn på påsen. Tänkte man kunde lägga lotter i detta kort exempelvis, eller varför inte pengar?Fialisan gjorde ett toarullskort:

Jag gjorde ett toarullskort, det är väldigt kul att göra sådana.
Enkelt är det också. Bara att trycka till rullen och stänga igen ena änden. Klä med papper och dekorera. Så ett litet minikort i med en liten bandstump :-)Pippin köpte sig en bit tapetbård på loppis och skapade det här vackra kortet:

Det finns ingen gräns för vad man kan använda vid korttillverkning. Här har jag använt en vacker tapetbård. Tapeter och tapetbårder finns i så många vackra mönster. Jag dekorerade endast med den söta lilla Whiff of Joy-flickan som jag målat med milda pasteller och sen har jag stansat ut Grattis i silverkartong för att matcha detaljer i bården. Vad har du för tapetrester hemma?NetteR passade på att prova toarullskort hon med:

Har provat att göra ett toarulleskort för första gången. Skoj var det. Ett kort med tagen i rullen och ett foto där man ser tagen också.

Vad hittar du på med toarullar, tapeter, påsar, melittafilter och annat du kan hitta i samlingarna? Visa oss!

***Short version in English***
Today we bring you some inspirational cards made by the roll from a cellophane bag, the toilet paper and some wall paper. What do you use?

1 kommentar:

Wildärtan sa...

Mmmm så mycket snyggt ni gjort!