KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 29 september 2009

Mer upphittat i kökslådorna...

Även designteamet har rotat i sina kökslådor!

Elisabet
:

Nu har jag gjort en rejäl djupdykning i kökslådorna och hittat en hel del som man kan använda att dekorera kort med.
Fjärilen är ett örhänge som jag tyckte var för fint att kasta när kroken gick sönder. Band och knapp är från syskrinet. Det silverfärgade papperet är ett glasunderlägg. Blommor och blad kommer från en trasig ljusmanchett och bradsen i mitten av blommorna är från den tiden då brads hette påslås och inte användes till dekoration :-)Pingvinmamman:

Här har jag låtit en muffinsform i aluminium bli en fin silvermedalj genom att dra ihop mitten och platta ut den. Sen har jag trätt igenom egengjorda pärlpinnar i den. Bårderna är en stämpel från Prima.Vad har du i dina kökslådor som du kan skapa av? Gör ditt kort och visa oss genom att ladda upp dina kort i din blogg eller i vårt galleri, kom sedan tillbaka hit och gör en kommentar med en länk till ditt alster så vi alla får se!

Inga kommentarer: