KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


söndag 1 november 2009

Ny månad, nytt tema

Välkommen till en ny och härlig månad hos oss här på Kort i Fokus!

Den här månaden är visserligen mörk och dyster (framför allt i södra delarna av vårt land, i norr har man förhoppningsvis börjat få lite snö som lyser upp!) men det är också under den här månaden det drar ihop sig till advent och jul... Men först har vi Fars dag, Mårten gås och andra härliga tillfällen att umgås med våra nära och kära, och till dem som bor längre bort kan vi alltid skicka ett kort som piggar upp i höstmörkret.
 
Julkorten behöver vi också börja på, om det inte redan är gjort, om de ska bli klara i tid. Vi hoppas kunna ge er lite inspiration under månaden, så välkommen till en härlig november på Kort i Fokus!

 
Kort: Pippin - Jag har gjort ett gratulationskort i orientalisk stil. Stämpeln är en gratisstämpel från en tidning. Det mönstrade pappret är presentpapper från Åhléns Sedan har jag använt ett band och hängt på ett kinesiskt mynt. Har tryckt ut bokstäver i guldkartong med min Cuttlebug.

 
Kort: Pippin - Här ett snabbkort jag gjort. Ibland behöver det inte vara så märkvärdigt. Det viktigaste är tanken bakom. Jag använde Primas otroligt vackra journalingkort som bakgrund. Färglade en hÄnglaflicka med Tombows och satte en tygblomma i övre hörnet med en fin pärlbrad. Sen en liten text och kortet är klart.

Inga kommentarer: