KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


lördag 2 januari 2010

Årets första månadsutmaning

Så var det dags för ännu en månadsutmaning, den här gången sponsras Kort i Fokus av Cards of Maria. Hos Cards of Maria hittar man massor av godsaker, med en extra inriktning på blommor och bling. Passa på att kila in och kika medan du klurar på månandens utmaning, som blir en färgutmaning i färgerna RÖTT, VITT och GULD!

Designteamet har som vanligt skapat några kort att inspireras av:

 Nita:
Jag har dille på värmeljuskort just nu så det fick bli ett sånt till den här roliga färgutmaningen, vek stommen av röd cardstock och satte guldstickles runt kanterna på kortet. Satte massa minirosor och knoppar i form av ett hjärta och en ensam ros högre upp på kortet. Tagen är gjorde av vit cardstock och rutigt papper från Maja Design. Smalt vitt band sattes i tagen och limmades fast i fickan där värmeljusen ligger och så knöt jag en rosett. Massa guldstickles på rosorna. Härliga färger att utmana sig själv med!

 

Pippin:
Har gjort ett kort med färgerna rött, vitt och guld, vilket för mig var en ganska svår kombination. Bakgrunden är torrembossad med rött och guldfärgat papper. Jag har guldembossat motivet på rött papper och sen dekorerat med diverse dekorationer i guld och rött.

 


Du deltar i vår månadsutmaning genom att ladda upp ditt kort i vårt galleri senast 31/1-2010 vid midnatt. Kom ihåg att ditt kort ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar eller utmaningar. Du får bara delta med ett kort per utmaning. Du får hemskt gärna visa upp ditt kort i din egen blogg och berätta om vår utmaning!

Inga kommentarer: