KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


söndag 31 januari 2010

Sista chansen i månadens utmaning!

Idag är det sista chansen på månadens utmaning - så passa på att göra ditt kort i rött, vitt och guld idag! Vår sponsor Cards of Maria önskar er välkomna in i webbutiken och kika, det finns mycket fint att njuta av!

DT-teamet har gjort några inspirationskort!

NetteR:Erica:
Rött, vitt och guld är väldigt fint ihop. Färger som jag sällan använder så det var kul att testa något nytt. Har embossat hjärtat i guld. Dekorerat med vita blommor, tyll, pins och halvpärlor.

 

 Pippin:
Här kommer mitt nästa kort med färgerna rött, vitt och guld. Lite annorlunda mot det andra jag gjorde till ett tidigare inspirationsinlägg.
Jag har torrembossat det röda pappret med Cuttlebug och stansat ut en blombård. Det mönstrade pappret kommer från Basic Grey. Jag har embossat en text med guld på vitt papper och distressat med rött och sedan satt det på ett litet tårtpapper. En röd ros med guldblad som dekoration samt en guldrosett med guldcharm.

 


Du deltar i vår månadsutmaning genom att ladda upp ditt kort i vårt galleri senast vid midnatt 31/1-2010. Kom ihåg att ditt kort ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar eller utmaningar. Du får bara delta med ett kort per utmaning. Du får hemskt gärna visa upp ditt kort i din egen blogg och berätta om vår utmaning!

2 kommentarer:

Linapyssel sa...

Hej! Vilka fina inspirations kort!! Jag mailade i väg ett valentinkort innan deadline....fick inte till det i galleriet men har inte fått någon bekräftelse...kortet ligger i alla fall på min blogg
Kramar Lina
http://linapyssel.blogspot.com

Kif / CiF sa...

Ditt kort är med i omröstningen, men tyvärr har vi fortfarande problem med galleriet... irriterande, men tyvärr så är det så.