KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 16 februari 2010

Du minns väl vår månadsutmaning?

Du minns väl vår månadsutmaning för februari, sponsrad av Pyssellyckan? Medan du funderar på ditt kort som ska gå i kärlekens tema kan vi rekommendera ett besök i deras webshop!

Sindra:
Här kommer mitt kärlekskort, det blev ett slidecard. Bokstäverna är utstansade i Aquarius.


Erica:
Här kommer mitt kärlekskort. Jag har nog gjort kort till alla jag känner i omgångar men någon jag aldrig gjort ett till är min man. Så när jag såg att månadens tema var kärlek tänkte jag att nu är det dags. Så här är mitt hjärtekort!


Du deltar i vår månadsutmaning genom att ladda upp ditt kort i vårt galleri. Kom ihåg att ditt kort ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar eller utmaningar. Du får bara delta med ett kort per utmaning. Du får hemskt gärna visa upp ditt kort i din egen blogg och berätta om vår utmaning!

OBS! Bidrag till vår månadsutmaning ska mailas till  kortifokus@live.se då vi fortfarande har problem med vårt galleri. Tack!

2 kommentarer:

Jessica sa...

Var laddar man upp bidrag? Kan inte hitta någon folder i galleriet...

Kif / CiF sa...

Hej

Galleriet används inte längre då den fick 'krupp' och vägrade att logga in oss :D Maila ditt bidrag till kortifokus@live.se istället.

Mvh
maria