KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


torsdag 18 februari 2010

Fler vårblommor!

Vi blev så inspirerade av vårblommorna, så det blev fler kort!

Elisabet:
Jag har gjort ett vårkort med en gul spillbit och lite rosa och gröna nyanser - det är riktiga vårfärger för mej!
Texten är utstansad i cuttlebugen, bladen likaså.

 

Sindra:
Jag blev inspirerad av ljuskort som jag har sett och gjorde en variant med ask i istället för fönster. Helt enkelt för att jag inte hade något att göra fönster av hemma ;) Dekorerade kortet med Maja Design-papper, våren-09. Dekorerade även baksidan av kortet med tulpanpappret. Chalkade runt tulpanpappret, taggen och cirklarna med brunt. På med den värmeembossade Grattisstämpeln, rosor, blad och lite glitterlim. Band och, ovanligt för att vara jag, spets!

  

 Asken:

  

Pingvinmamman:
Jag tog fram ett gammalt bokmärke till det här kortet. Buketten är limmad på ett turkost silkespapper och texten är fäst med 3D-kuddar.
  

Visst längtar man efter våren? Iväg till pysselbordet och skapa ett härligt vårblommigt kort, visa oss sedan ditt kort så vi kan fortsätta drömma om våren!

1 kommentar:

Lena sa...

Jättefina våriga kort! Helt underbara. Lena