KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 2 februari 2010

Ny månadsutmaning!

Så var det dags för en ny månadsutmaning, den här gången sponsrad av Pyssellyckan, ett företag med lite av varje för oss kortmakare och även andra pysslare. Väl värt ett besök!

Och så till månadens tema som är...

KÄRLEK!

Tolkningen är upp till dig men det ska synas att det är ett kärleksfullt kort!

Under tiden du funderar på ditt kort kan vi rekommendera ett besök i Pyssellyckans blogg, för mer härlig inspiration.

Och så lite inspiration från DT-gänget:

Pippin:
Här kommer mitt kärlekskort. Pappren kommer från Kaiser. Jag har torrembossat guldhjärtat och stämplat små blommor och blad på det andra hjärtat. Har lagt ett guldband i skarven mellan pappren. Några egentillverkade rosor och en charm som dekoration. Sen lite pärlor förstås.

 

Elisabet:
Den här härliga stämpeln har jag embossat, och sedan har jag chalkat papperet runt om. Stämpeln och det randiga papperet samt flossen har jag köpt hos Pyssellyckan. Prickigt papper är en spillbit och sen har jag dekorerat med blommor, blad, band, halvpärlor och en nyckel - som får symbolisera nyckeln till någons hjärta.

 

Du deltar i vår månadsutmaning genom att ladda upp ditt kort i vårt galleri. Kom ihåg att ditt kort ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar eller utmaningar. Du får bara delta med ett kort per utmaning. Du får hemskt gärna visa upp ditt kort i din egen blogg och berätta om vår utmaning!

OBS! Bidrag till vår månadsutmaning ska mailas till  kortifokus@live.se då vi fortfarande har problem med vårt galleri. Tack!

Inga kommentarer: