KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


måndag 8 februari 2010

Påminnelse om månadens utmaning

Så var det dags för en liten påminnelse om månadens utmaning, sponsrad av  Pyssellyckan! Månadens tema är kärlek, och kärlek kan ju visa sig på många sätt! Visa oss nu ditt kärleksfullaste kort och var med i vår spännande utmaning!

Lite inspiration på vägen...

Petra/Peu:
Ett kärlekskort i vintagestil. Har använt mina distressdynor för att göra papperet lite gammaldags. Embossat med pulver black magic både på papperet och på den svarta blomman. Lite magic mesh en fjäril och stämpel från Stempelglede. Texten är från ett klippark.

 

 Elisabet:
Jag brukar ge kort till min närmaste familj och mina närmaste vänner på Alla hjärtans dag, och här kommer ett av dem jag gjort i år. Jag har bara använt spillbitar och en stämpel jag hade målad sen förut. Blommorna fick jag av min syster.

  
 
 Pippin:
 Här kommer ett kärlekskort till från mig. Bakgrundspappret har jag gjort själv med ett par olika masker och distressdyna. Motivet är från Whiff of Joy och sen har jag dekorerat med en rosett, spets och lite pärlor och bling och en charm som hänger från en kulkedja. Rosorna har jag gjort själv men körsbärsblommorna är köpta.

 


Du deltar i vår månadsutmaning genom att ladda upp ditt kort i vårt galleri. Kom ihåg att ditt kort ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar eller utmaningar. Du får bara delta med ett kort per utmaning. Du får hemskt gärna visa upp ditt kort i din egen blogg och berätta om vår utmaning!

OBS! Bidrag till vår månadsutmaning ska mailas till  kortifokus@live.se då vi fortfarande har problem med vårt galleri. Tack!

1 kommentar:

Päivi sa...

Hej!
Har ni gjort någon mapp för februari månad i galleriet? Eller är det jag som inte ser den av någon anledning kanske... Vill bara er uppmärksam om det är så att den inte visas för någon...

ps. den här kommentaren behöver ni naturligtvis inte publicera :o)