KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


fredag 2 april 2010

Aprils månadsutmaning!

Så var det dags för en ny spännande utmaning! Den här månaden är det Hobby och Hantverk som sponsrar DesignTeamet och månadens utmaning handlar om att göra någon form av Mors dags-kort. Som inspiration har DesignTeamet skapat några härliga inspirationskort!

Nita:
Jag fick ett underbart sponsorpaket i brevlådan och hjärnan började spinna idéer direkt och jag tyckte den söta bilden passade på ett stafflikort så sagt och gjort;-) Underbara alfabetsstickers fick bilda ordet mamma och så dekorerade jag med blad, blomma, fjäril och halvpärla. Jättefint och inspirerande paket och nu ska jag fortsätta på nästa kort;-)


NetteR:
Fick hem ett helt underbart sponsorpaket från Hobby och Hantverk. Romantiska och så inspirerande så jag bestämde mig direkt för att prova på att göra ett stafflikort som jag aldrig provat innan. Allt material kommer från Hobby och Hantverk utom den lilla grattisstämpeln som är privat.Du deltar i vår månadsutmaning genom att maila ditt kort till kortifokus@live.se. Kom ihåg att ditt kort ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar eller utmaningar. Du får bara delta med ett kort per utmaning. Du får hemskt gärna visa upp ditt kort i din egen blogg och berätta om vår utmaning!

3 kommentarer:

Anonym sa...

När är slutdatum på månadsutmaningen?

Himmelriket sa...

Å så fin utmaning.
Ska göra ett kort till min kära gamla mamma.
Mailar kortet till er, Kram Ulla

Kif / CiF sa...

Sista dagen för att delta i utmaningen är 30/4, vi kör alltid hela månaden på våra utmaningar. Välkomna att delta!