KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


torsdag 8 april 2010

Påminnelse om månadens utmaning!

Så var det dags att påminna om månadens utmaning, sponsrad av Hobby och Hantverk! Månadens utmaning är att göra ett mors dags-kort, färger, former, motiv osv är fritt. Hobby och Hantverk har valt att ge vinnaren av månadens utmaning 200 kr att handla för i webshopen, fraktfritt. Härligt, inte sant?!?

Och medan du funderar på ditt bidrag får du här lite inspiration på vägen:

Sindra:
Vilket underbart sponsorspaket jag fick med posten! Så härliga färger och fina dekorationer! Mitt första inspirationskort är dekorerat med en superfin tag som jag piffade till lite med organzaband. I övrigt blev kortet dekorerat med utstansade fjärilar och blommor. Texten är alfabetsstickers som jag satte på en cirkel i spellbinders. Både cirkeln och tagen är fastsatta med 3D-kuddar. Slutligen streckade jag runt kortet med grön penna samt hade på gröna prickar med stickerslim.


Nita:
Till det här kortet valde jag att använde texten Till dig, på framsidan och sen skriva för hand inuti "på mors dag", för jag ville använda de underbara alfabetsstickersen som var med i sponsorpaketet. Jag klippte ut en lagom bit av det superfina mönstrade pappret och satte på kortbasen och dekorerade med blommor och jättefina droppar i mitten på blommorna. En utstansad fjäril pryder sin plats på det mönstrade pappret. Satte fast blommor i den scallopformade cirkeln och satte texten där. Som en sista touch färgade jag in den vågade cardstockbordern med rosa fluid chalk.


Pippin:
Jag har här gjort ett Mors Dags kort med små bilder från Crafty Individuals. Bakgrunden är torrembossad med två olika mönster. Jag har dekorerat med ett fint band och blå rosor.


Du deltar i vår månadsutmaning genom att maila ditt kort till kortifokus@live.se. Vi måste ha ditt bidrag senast 30/4 kl 23.59. Kom ihåg att ditt kort ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar eller utmaningar. Du får bara delta med ett kort per utmaning. Du får hemskt gärna visa upp ditt kort i din egen blogg och berätta om vår utmaning!

2 kommentarer:

Päivi sa...

Wow vad många härliga kort ni har gjort igen både här och längre ner. :o)

Hälsningar från norr!

Himmelriket sa...

Hej
eftersom jag är ny på nätet både som bloggare/scrappare undrar jag om mitt kort har kommit fram till april-utmaningen.
Annars får jag skicka det en gång till...
Hälsningar Ulla