KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


söndag 11 maj 2008

Söndags Nytt

Efter ett svårt beslut har Rimna beslutat sig för att avstå sin plats i DT för KiF. Vi i temat kommer naturligtvis att sakna Rimna och hennes kort väldigt mycket och tackat så jättemycket för den tid vi har fått tillsammans.

Då vi nyligen har haft en DT-tävling har vi valt mellan de som inte kom med i första röstningen och den som kommer att ersätta Rimna är Ullis, som vi hälsar välkommen in i teamet med öppna famnen.

Vill också påminna er om vår pågående Månadsutmaning som denna månad sponsras av Collage Scrapbooks.

Missa inte heller våra dagliga utmaningar inne i forumet - Kort om Dagen. Varje dag - måndag till lördag - så är det antingen jag - Tootsie - eller Nita som ger en ny kortutmaning inne i forumet. Utmaningen har vi döpt till 'Kort om Dagen'. Varje vecka har du en chans att vinna ett litet pris från våra Huvudsponsorer - Cards of Maria, Apidae - Sykompaniet och SODAK/GarnGlad.

Inga kommentarer: