KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


söndag 14 september 2008

Du kommer väl ihåg vår månadsutmaning?

*** English version at the bottom of this publication! ***

Du kommer väl ihåg att göra ett kort till vår månadsutmaning, sponsrad av Tingtura Design? Utmaningen baseras på en skiss, du hittar den och mer information HÄR!

Här kommer lite härlig inspiration från vårt designteam:

1. Nita

Jag gillade skissen jättemycket (men fick vrida på den lite för att det skulle funka för mig) och färglade stämpelmotivet med promarkerpennor. Satte silverband och en stor bling nertill för att få ännu mer pirat/sjörövarkänsla över kortet.2. Sayurii

Jag har också vridit på skissen smile

Stämpeln från första Majaroni-setet är färglagt med Pro Markerpennor. Det blå mönstrade pappret är skrapat med edge scraper på kanen för att få en ruffig look. Toppat med punchinella, floss och halvpärlor!
Hur inspireras DU av skissen? Ladda upp ditt kort mappen för månadsutmaningen i vårt galleri. Som vanligt under månadsutmaningarna får du endast bidra med ett kort och det får inte vara med i någon annan tävling. Sista dag att ladda upp ditt bidrag är tisdagen den 30/9.

***(in english)***

We would like to remind you of this months challenge - a sketch from
Tingtura Design. As an inspiration two design team members show their cards above.

Please let us see what YOU do from the sketch - upload your card in our
gallery! As usual you can only enter with one card and the card can not be submitted for any other contest. Last day to upload your card will be Tuesday 30th of september.

Inga kommentarer: