KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


torsdag 11 december 2008

Du minns väl vår månadsutmaning?

Visst minns du vår härliga inspirerande skiss, ritad av leamon som är DT hos Stämpelgården? Månadens utmaning sponsras av just Stämpelgården, som har gett oss förmånen att dela ut inte mindre än TVÅ vinster i den här månadens utmaning! Läs mer om utmaningen HÄR! Och medan du finurlar på den underbara skissen så passa på att ta en tur in till Stämpelgården och kika på deras härliga sortiment med stämplar, papper och mycket annat!

Som inspiration har teamet skapat några nya inspirationsalster:

1. Nette (som sponsrats med den underbara renstämpeln!)

Valde att följa skissen denna gången med för att försöka få två så olika kort som möjligt med med samma utgångsläge. Blev ett julkort i brunt, blått och vitt.



2. Sayurii

Renen kommer från Stämpelgården och är färglagd med Pro Marker-pennor. Mönsterpappret har fått edge scraper, fluid chalk och stickles på kanterna. Bandet är av sammet och snöflingorna från QK har fått crackle accents!



3. Nita

Fin skiss att inspireras av;-) Jag använde stämpeln Ren med paket och färglade den med promarkerpennor + mcp. Duttade lite stickles under renens fötter så det skulle glittra lite som snö/is. Som dekoration använde jag dew drops i guld. Klippte till en bit punchinella och häftade dit. Ruffade upp papperskanterna med en sax.



4. Pippin

Tyckte skissen var så fin. Här har jag torrembossat bakgrunden med snöstjärnor. Stämpel av okänt märke där jag strött lite glitter för den rätta snöeffekten. Ett fint organzaband med snöstjärnor och tre blingstenar. Har följt skissen ganska mycket men satte en stämplad snöstjärna längst ner.



Nu vill vi se DITT alster till vår månadsutmaning. Kom ihåg - det finns inte mindre än TVÅ priser att kamma hem! Ladda upp ditt bidrag i vårt galleri så alla får njuta av ditt vackra kort.

Som vanligt under månadsutmaningarna får du endast bidra med ett kort och det får inte vara med i någon annan tävling. Sista dag att ladda upp ditt bidrag är onsdag den 31/12.

1 kommentar:

Anki sa...

Åh vad jag gillar det översta kortet massor, precis min stil!

GOD JUL förresten!