KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 28 april 2009

Påminnelse om månadens utmaning!

Så var det dags för ännu en påminnelse fylld av inspiration! Mer om månadens utmaning, sponsrad av Pyssellyckan. Läs mer om utmaningen HÄR!

1. Elisabet

I det roliga paketet från Pyssellyckan fanns allt fint som är med på det här kortet, förutom lite chalk.
Jag har vridit lite på skissen, och inspirerats av den bredare delen, som då kom nedåt, och lät swirlen bli utbytt mot den superhärliga blomman.
Texten har jag låtit vara rak.
Punchinellan glittrar häftigt i rosa, och bradsen har en så fin turkos nyans.2. Ingelapling

Det sista utav mina tre kort. Vill också passa på och tacka Pyssellyckan, för det otroligt fina sponsorpaketet jag fick. Tack, snälla!3. Pippin


Ett "pojkkort" med hÄngelpojke, papper från Basic Grey och swirlstämpel från Crafty Individuals.Hur inspireras DU av skissen? Ladda upp ditt bidrag i vårt galleri senast torsdag 30 april 2009 så är du med och tävlar om ett fint pris från Pyssellyckan! Som vanligt får du bara delta i utmaningen med ett kort, det ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar. Lycka till!

Inga kommentarer: