KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 23 juni 2009

Hög tid att skapa till månadens utmaning!

Nu är det inte många dagar kvar på månadens utmaning, sponsrad av Brunkullan! Mer om månadens utmaning kan du läsa HÄR.

Petra/Peu:

Jag har maskat ihop två stämplar. Igelkottstämpeln ifrån Penny Black och en bakgrundsstämpel från Magnolia. Jag har färglagt med distresser. Färgerna från Jämtlands flagga har jag försökt fånga upp dels i CS och i småblommorna från Panduro (Karen Marie) men också i stämpelmotivet med gräs, moln och den blå himlen.
Texten har jag skrivit ut på datorn och även där försökte jag anknyta lite till det Jämtländska temat.
NetteR:

Med färgerna som inspiration och tanke på skog och natur så gjorde jag ett enkelt kort där jag först färglade akvarellpapper med grön och blå distresser. Stämplade en naturstämpel på och valde att göra kortet enkelt och lite tavelinspirerat.Hur tolkar du temat? Vad inspirerar dig i vår månadsutmaning? Visa oss genom att ladda upp ditt kort i mappen för månadens utmaning i vårt galleri så är du med och tävlar om ett fint pris från Brunkullan! Som vanligt får du bara delta i utmaningen med ett kort, det ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar. Du har fram till 30/6 på dig att skapa ditt bidrag! Lycka till!

***In English***
Today we bring you some more inspiration for the challege of June! Read more about the challenge HERE. As usual you can participate with just one card, it has to be done for this challenge only and should not appear in any other contest. Upload your card in our gallery before midnight on the 30 th of June. Good luck!

Inga kommentarer: