KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


tisdag 30 juni 2009

Sista chansen - månadsutmaningen för juni!

Så var det dags för sista påminnelsen om månadens utmaning, sponsrad av Brunkullan! Mer om månadens utmaning kan du läsa HÄR.

Pippin:

Ett kort i Jämtlands färger. För mig är Jämtland rätt mycket allmoge och det som är traditionellt. Så jag tyckte att lilla Tilda på sin kökssoffa passade bra. Har maskat in henne på soffan och förstås färglagt med Tombows.DesignAnnique:

Jag valde att göra ett gäng minikort i grönt, blått och vitt. De har olika typer av dekorationer men det var ändå snabbgjort när det är en bestämd skala. Jag plockade fram lite spillpappersbitar och utgick från dem och la fram lite olika dekorationer att välja mellan, sen var det bara att köra på! De största korten är 3x3", dvs ca 7,5x7,5 cm, så det är ett himla smidigt sätt att använda upp sina spillbitar och enstaka dekorationer på.Visa oss ditt kort genom att ladda upp ditt kort i mappen för månadens utmaning i vårt galleri så är du med och tävlar om ett fint pris från Brunkullan! Som vanligt får du bara delta i utmaningen med ett kort, det ska vara skapat till den här utmaningen och får inte delta i andra tävlingar. Du har fram till midnatt idag 30/6 2009 på dig att skapa ditt bidrag! Lycka till!

***In English***
Today we bring you the last inspiration cards for the challege of June! Read more about the challenge HERE. As usual you can participate with just one card, it has to be done for this challenge only and should not appear in any other contest. Upload your card in our gallery before midnight tonight, the 30 th of June. Good luck!

Inga kommentarer: