KiF Nyheter

Under våren 2010 valde KiF-mammorna Maria/Tootsie och Annica/DesignAnnique att det var dags att lägga ner Kort i Fokus. Under juli månad 2010 avslutar vi KiF-bloggen (och forumet) genom att låta designteamet visa sina 10 bästa alster från sin tid som dt för Kif.

/KiF-mammorna


måndag 7 september 2009

Påminnelse om månadsutmaningen

Du kommer väl ihåg vår månadsutmaning, sponsrad av Familjekontoret? Läs mer om den HÄR!

Lite inspiration på vägen!

Petra har gjort det här vackra kortet:

Även mitt andra kort gjorde jag av det vackra papperet som egentligen kräver varken stämplar eller dekorationer. Klippte ut en fjäril av samma papper och monterade på 3-d kuddar. Även här färgmässigt helt perfekta dekorationer till papperet. Underbart att jobba med!Även Elisabet har skapat ett kort:

Jag har fått ett roligt sponsorpaket från Familjekontoret, som innehöll en fin textstämpel, häftigt mönstrat papper och härliga dekorationer.

Här har jag använt stjärnpaljetter, superfina knappar och 2 söta pärlhjärtan, samt ett band, stämpeln och det läckra papperet som är av märket Paper Adventures.Visst gör även du bry-sig-om-kort? Passa på att göra ett till vår månadsutmaning och var med och tävla om ett fint pris från vår sponsor Familjekontoret!

Inga kommentarer: